Guvernul aprobă în cadrul şedinţei de miercuri finanţarea a 18 proiecte de extindere şi modernizare a reţelelor de gaze, declarat premierul Marcel Ciolacu. El a adăugat că suma alocată depăşeşte 800 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Aprobăm finanţarea din Fondul pentru Mediu a 18 proiecte de extindere şi modernizare a reţelelor de gaze. Suma alocată este de peste 800 de milioane de lei”, a transmis Marcel Ciolacu.
De asemenea, premierul a mai anunţat că în cadrul şedinţei Guvern vor fi aprobate proiecte pentru reabilitarea şi dotarea a peste 120 de birouri vamale. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Stabilim azi şi obiective concrete de investiţii din Programul Multianual de Modernizare şi Dezvoltare a Infrastructurii Vamale, de un miliard de lei. Modernizăm, reabilităm şi dotăm peste 120 de birouri vamale atât interne, cât şi de frontieră. Investiţiile estimate sunt de peste 530 milioane lei”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.