Liderul AUR George Simion critică decizia coaliţiei privind calendarul alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, el afirmând că ”tâlharii de la PSD-PNL au mai făcut o comasare, de data asta altfel, astfel că trei săptămâni la rând, românii ar trebui să meargă săptămână de săptămână la vot ”. Potrivit lui Simion, cei de la Putere au făcut asta pentru a scoate orice opoziţie din calcul şi lansează un apel către celelalte partide ”de a face un front comun, de a intra pe o listă comună, unită a Opoziţiei, o listă anti-PSD şi PNL în viitorul Parlament”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Simion, preşedintele AUR: Dragii mei, tâlharii de la PSD-PNL au mai făcut o comasare, de data asta altfel. Trei săptămâni la rând, pe 24 noiembrie, 1 şi 8 decembrie, românii ar trebui să meargă săptămână de săptămână la vot. Au făcut asta pentru a scoate orice opoziţie din calcul”, a scris George Simion pe Facebook.

”De asta, acum că datele sunt certe, având în vedere că vor ca Ciucă şi Ciolacu să intre în turul II şi pentru că sunt liderul de partid cu cele mai mari şanse de a le strica socotelile, fac un apel către toate partidele din Opoziţie. Ofer tuturor şansa de a face un front comun, de a intra pe o listă comună, unită a Opoziţiei, o listă anti-PSD şi PNL în viitorul Parlament. Trebuie să facem orice ca viitorul preşedinte să nu fie nici Ciolacu, nici Ciucă, iar PSD şi PNL, împreună cu UDMR să nu aibă 50%. Cuvântul cheie este UNIRE. Fac apel la toţi liderii- e timpul să ne unim forţele”, mai spune Simion.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie, anunţă PNL, care precizează că s-a ajuns la consens după discuţiile cu PSD desfăşurate joi dimineaţă. Ulterior, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că acesta este calendarul care va fi adoptat joi prin HG. Ciucă a reafirmat că fiecare dintre cele două partide va avea candidat propriu pentru Cotroceni.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.