Preşedintele AUR, George Simion, candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat joi, după dezvăluirile lui George Becali privind un plan prin care în turul doi să intre candidaţii PSD şi AUR, că Gigi Becali îi spune tot şi i-a spus şi de momentul discuţiei cu Viorel Hrebenciuc, şi cel al discuţiei cu Rareş Bogdan dar şi despre alte momente picante. Despre acuzaţia preşedintei AUR, Elena Lasconi, că este omul ruşilor, Simion a arătat că nu a fost probată de 3 ani şi nu comentează ce zice Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu nu am vorbit niciodată, în viaţa mea, cu acest guzgan rozaliu şi cei care pretindeau că PSD este un partid frecventabil, european, văd în aceste zile că guzganul rozaliu este în continuare, la fel ca şi Vanghelie, în spatele candidaţilor PSD”, a spus Simion. Preşedintele AUR a mai spus că ”Gigi Becali îi spune tot”.

”Mi-a spus şi de momentul discuţiei cu Hrebenciuc, mi-a spus şi de momentul discuţiei cu Rareş Bogdan şi mi-a spus şi de alte momente picante”, a precizat Simion. ”L-a întrebat pe Rareş, măi Rareş, dar cam cât de sigur eşti că îl vei vota pe George în turul 2, 90%? Şi Rareş Bogdan i-a zis: Nu, 100%”, a mai spus Simion.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

George Simion a mai arătat că ”Rareş Bogdan nu poate fi crezut”. ”Rareş Bogdan nu cred că este de crezut de nimeni din spaţiul românesc, Rareş Bogdan este un escroc. Dar e bine că Gigi Becali îmi spune despre toate aceste discuţii, ca să ştiu şi eu de cine să mă feresc”, a declarat Simion, adăugând că Rareş Bogdan minte, aşa cum a minţit că taie pensiile.

Despre acuzaţiile că ar avea legături cu Rusia, George Simion a spus că ”duşmanul său în această competiţie este PSD, cu cei doi candidaţi pe care îi are, cel asumat, Marcel Ciolacu şi cel vopsit ca independent, Mircea Geoană”.

”Nu comentez ce spune doamna Lasconi. Această acuzaţie ( că este omul ruşilor, nr) nu a fost probată timp de 3 ani, aştept şi eu să văd probe, detalii. Altfel, cel care pierde şi este pe locul 4 sau 5 sau 6 comentează că nu are ce spune bun despre candidatura lui. Să fie şi ei la fel de energici ca mine. (..) Am nişte contracandidaţi tare tare leneşi”, a afirmat Simion.

Despre Victor Ponta, George Simion a declarat că ”este un individ nociv, care îşi dorea o alianţă Pro România şi AUR, pe care am respins-o, ba mai mult, a chemat paparazzi să ne filmeze (..) drept dovadă a revenit la bază, adică la PSD. George Simion a precizat că a discutat ultima oară cu Marcel Ciolacu la discuţiile de la Palatul Victoria, pe data alegerilor.

”De când s-a mutat la Palatul Victoria, domnul Ciolacu a devenit foarte arogant, e specific funcţiei”, a arătat el. Despre o alianţă AUR cu PSD, Simion a spus: ”Niciodată nu o să vedeţi cu guzganii rozalii şi cu domnii care sunt în siajul PSD-ului, pe faţă, sau ascunşi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.