Fostul premier Florin Cîţu susţine că PNL are nevoie de ”o echipă credibilă anti-PSD”, indiferent când ar fi stabilită data alegerilor, iar ”coaliţia trebuia ruptă anul trecut”. ”Dacă vrei să câştigi, pe bune, împotriva PSD trebuie să ai oameni credibili care să meargă la lupta cu socialiştii”, afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Coaliţia trebuia ruptă anul trecut (aşa cum am tot spus). Acum PNL are nevoie de o echipă credibilă anti-PSD, indiferent de data alegerilor. Era cea mai bună decizie pentru români. Ar fi scăpat de creşterile de taxe introduse de Ciolacu prin asumarea răspunderii. Asta este cel mai important. Dar era mai bine şi pentru PNL. Nu era destul timp să-i credibilizezi pe cei care au stat cu PSD la masă în ultimii ani. Dar era suficient timp să venim în primul rând cu liberali/anti-socialişti credibili”, a arătat Florin Cîţu, marţi, într-o postare pe Facebook.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El a adăugat că problema în acest moment nu o reprezintă data alegerilor.
 
”Dacă vrei să câştigi, pe bune, împotriva PSD trebuie să ai oameni credibili care să meargă la lupta cu socialiştii. Votanţii liberali au spus foarte clar: coaliţia cu PSD este NOCIVĂ pentru români şi pentru PNL!”, a conchis el.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.