Deputatul PNL Daniel Fenechiu a reacţionat, marţi, după ce social-democratul Marian Mina a spus despre Nicolae Ciucă că este ”acest Moş Teacă al PNL”: ”Domnul Mina este un frustrat care a pierdut alegerile în Giurgiu, motiv pentru care atacă PNL”, a arătat Fenechiu, precizând că atacurile la preşedintele Senatului sunt din punctul lui de vedere regretabile, neonorante şi nu face bine nici măcar PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii. Doar o cheltuială în plus pentru statul român. Singurul lucru cu care poate veni de acolo este vreo şapcă inscripţionată cu I love America. Atât. Ce să arate Ciucă la Summitul NATO de la Washington, că împreună cu Bode şi cu Geoană au copiat mai mult decât toţi cei care au dat Bacalaureatul anul acesta? Sperăm să nu vorbească pe acolo doar în citate ale altora pe care, evident, să şi le asume. Nu de alta, dar a devenit clar că Ciucă, un om fără onoare şi fără cuvânt, este ostaşul fără pistol, pe care propriul partid vrea să-l dea afară”, a transmis social-democratul Marian Mina, într-o postare pe Facebook.

În replică, senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că Marian Mina a pierdut lamentabil alegerile în Giurgiu, în faţa liberalului Toma Petcu şi a europarlamentarului Dan Motreanu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Domnul Mina este un frustrat care a pierdut alegerile în Giurgiu, motiv pentru care atacă PNL. Avem şi noi în partid oameni care se poziţionează altfel decât poziţia partidului şi linia partidulu”, a spus Fenechiu. Daniel Fenechiu a precizat că nu crede că în spatele lui Marian Mina este conducerea PNL, arătând că nici în spatele liberalilor care critică PSD nu se află conducerea partidului.

”Cred că pentru predictibilitate şi normalitate, cred că este normal ca poziţiile oficiale ale partidelor să fie exprimate de oameni care au reprezentativitatea necesară”, a mai comentat Fenechiu.

”Atacurile la preşedintele Senatului sunt din punctul meu de vedere regretabile, neonorante şi nu face bine nici măcar PSD”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.