Liderul delegaţiei României din grupul RENEW Dan Barna a fost votat de colegii săi europarlamentari în funcţia de vicepreşedinte al grupului, la o şedinţă desfăşurată miercuri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cu o zi înainte, europarlamentarii RENEW au desemnat-o pe europarlamentara Valerie Hayer să continue în funcţia de preşedinte al grupului, iar astăzi au fost aleşi cei opt vicepreşedinţi, mai arată comunicatul de presă al USR.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Le sunt recunoscător colegilor din 20 de state europene pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi. Este încă o dovadă că USR reprezintă o voce puternică la nivel european şi un partener de încredere în cadrul grupului liberal european. Împreună cu Vlad Voiculescu şi Eugen Tomac, voi lucra pentru a reprezenta interesele României la Bruxelles şi pentru a contribui la politici publice benefice pentru cetăţenii europeni”, a declarat Dan Barna, conform sursei citate.
 
În prezent, grupul RENEW numără 75 de europarlamentari şi este parte din coaliţia de formare a viitoarei Comisii Europene alături de grupul Popular European şi de cel al Socialiştilor şi Democraţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.