Candidatul USR la alegerile prezidenţiale, Elena Lasconi, respinge afirmaţiile conform cărora Primăria Câmpulung ar fi anchetată de Parchetul European pentru modul în care au fost folosite fondurile în cadrul unui proiect european. Ea explică faptul că există o ”petiţie” depusă de un cetăţean, iar cercetările se fac in rem, într-un dosar în care sunt implicaţi şase parteneri, între care şi Primăria Câmpulung.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Hai să-ţi zic minciuna, că ştiu de unde a venit, ştiu cine a plătit-o şi ştiu cine a dat-o în presă. Ei nu au nimic despre mine şi atunci trebuie să găsească ceva şi să inventeze ceva şi să pornească de la un mic adevăr pe care să-l umfle. Adevărul este următorul: acel proiect POCU, pe fonduri europene, a avut şase parteneri: Primăria, Spitalul Municipal, Direcţia de Asistenţă Socială, un liceu şi doi parteneri privaţi, două SRL-uri. (...) Pe mine nu mă cercetează nimeni, înţeleg că este o verificare in rem. Adică se cercetează in rem, adică nu este vizată nicio persoană încă, doar că dreptul la petiţionare este liber. Poţi să faci câte petiţii doreşti tu şi să le trimiţi oriunde şi ei sunt obligaţi să le verifice”, a explicat Elena Lasconi, vineri seară, în podcastul moderat de Lucian Mîndruţă. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ea a spus că ”nu există un număr de dosar, există un număr de înregistrare a petiţiei”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.