Preşedintele USR, Elena Lasconi, îi dă replica fostului premier Victor Ponta, care a ironizat-o. ”M-a întristat un lucru şi anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena şi, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creştinătăţii, Sfânta Elena”, afirmă Lasconi, care îl ironizează, la rândul său, pe fostul lider al PSD. ”Cred că e într-un moment în care îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”, susţine Lasconi despre Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu sincer, m-am bucurat. Politicienii care chipurile joacă în liga mare, ştiu ei politica mare din România, m-am bucurat într-un fel şi, pe de altă parte, m-am întristat. Dar vreau să-i mulţumesc domnului Ponta, pentru că prezenţa domniei sale m-a mânat în această luptă, apoi a urmat Dragnea şi aşa am decis să intru în politică şi chiar îmi doresc foarte mult să îi mulţumesc pentru felul în care a comunicat cu românii în perioada în care era prim-ministru. Dar m-a întristat un lucru, şi anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena şi, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creştinătăţii, Sfânta Elena”, a afirmat Elena Lasconi, miercuri seară, la B1 Tv. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Ea a adăugat că poartă ”cu mândrie” numele Elena şi l-a ironizat, la rândul său, pe fostul premier şi preşedinte al PSD. 
 
”Pe de altă parte, cred că fostul prim-ministru ar fi trebuit să-şi folosească energiile astea ca să facă lucruri pentru România, dar nu a reuşit să livreze şi cred că a fost amendat, şi atunci când a fost în cursa pentru prezidenţiale, de poporul român, pentru aroganţa şi stilul zeflemitor. Dar nu vreau să comentez prea mult, cred că e într-un moment în care îşi doreşte o mângâiere pe cap din partea domnului Ciolacu, să mai rămână la masă”, a declarat Elena Lasconi.
 
Ea e de părere că fotografia cu Geoană, Ciolacu şi Ponta ”este un tablou real” şi ”o radiografie clară a politicii româneşti, în sensul că la televizor suntem duşmani şi ne contrăm pe anumite teme, dar de fapt ei sunt într-o prietenie veşnică, în sensul că lucrează pentru propriul interes”.
 
Fostul premier Victor Ponta i-a răspuns Elenei Lasconi, după ce aceasta a criticat apariţia sa la o masă la restaurant alături de Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, numind-o pe actuala preşedintă a USR ”încă o “Coana Leana” care a apărut în politică românească. El a afirmat despre Lasconi că ”pupă cruci dar se da woke”, nu face nimic ca primar, dar dă mereu vina pe alţii. ”Vrea să fie o scandalagioaica care o face pe Şoşoacă să pară o “Lady”!”, a conchis Ponta.
 
Anterior, preşedintele USR, Elena Lasconi, a comentat imaginile în care Marcel Ciolacu, Mircea Geoană şi Victor Ponta apar la aceeaşi masă, la aniversarea jurnalistului Marius Tucă, afirmând că ”peceriştii, fesenişii, pesedişti noi şi vechi, roşii sau vopsiţi în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră”. ”Ei au rezervat o masă şi au amanetat România. De ce? Pentru că pot. Pentru că am închis ochii la combinaţiile lor de la aceeaşi masă, cu aceleaşi personaje şi ne-am mulţumit cu firimituri electorale”, a adăugat ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.