Primarul municipiului Câmpulug Muscel, Elena Lasconi, care candidează pentru şefia USR, a afirmat luni, referindu-se la ultimele declaraţii ale IPS Teodosie, că ”nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită. Iar asta e valabilă şi în relaţii de cuplu. Şi în relaţii de prietenie. Şi în business. Şi în politică. Şi peste tot”, a scris, luni, pe Facebook, Elena Lasconi.

Aceasta a adăugat că ”abuzul nu trebuie niciodată tolerat”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Sfatul meu pentru orice persoană abuzată este să se depărteze de prezenţa toxică din viaţa ei.

O astfel de prezenţă toxică în societatea românească este şi ÎPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusă din România. Astfel de declaraţii repetate tot mai des ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar şi de Dumnezeu. Ce trist”, a mai scris Lasconi.

Aceasta candidează pentru şefia USR şi a anunţat că-şi va asuma şi o candidetură la alegerile prezidenţiale, în cazul în care fi conduce formaţiunea politică.

Întrebat, într-o emisiune la un post de radio, de către o femeie, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv, arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, i-a răspuns acesteia că trebuie să îşi ”ducă crucea”, fiindcă a primit ”taina cununiei”.

”Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, i-a transmis înaltul prelat enoriaşei.

Arhiepiscopia Tomisului a afirmat, în legătură cu declaraţia Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, care sfătuise o femeie abuzată psihologic de soţ să îşi ducă crucea şi să nu se despartă, că aprecierea unui abuz o face legea statului şi că ÎPS Teodosie a oferit o soluţie strict duhovnicească.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.