Elena Lasconi, candidat pentru funcţia de preşedinte al USR, a explicat, sâmbătă, la Prima Tv, care este legătura între decizia sa de a intra în cursa internă pentru şefia partidului ş faptul că mulţi dinte colegii săi o văd ca fiind potrivită pentru a candida la preşedinţia României. „Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie şi anume candidatura la prezidenţiale, care are mult responsabilitate în spinare, foarte multă nu te joci cu asta fără ai instrumentele puterii, adică nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea şi altul cu puterea”, afirmă Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Suntem în situaţia asta, cred că este cea mai bună soluţie (candidatura sa la preşedinţia USR – n.r.). Eu alta nu văd. De ce spun asta? Pentru că majoritatea colegilor mei – acum o să vedem şi prin vot – consideră că aş fi potrivită pentru o candidatură la prezidenţiale. Şi dacă sunt potrivită pentru o candidatură la prezidenţiale, ai nevoie, într-o luptă atât de grea, ai nevoie de toate instrumentele puterii şi anume de Biroul Naţional, să fii preşedinte, să ai Biroul Naţional şi să ai Secretariatul General. E o bucătărie internă. Eu nu ţin neapărat la chestia asta (la o candidatura pentru funcţia supremă în stat – n.r.) dar puneţi-vă în locul meu! Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie şi anume candidatura la prezidenţiale, care are mult responsabilitate în spinare, foarte multă nu te joci cu asta fără ai instrumentele puterii, adică nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea şi altul cu puterea, pentru că, practic, ai putea să fii sabotat (de propriul partid – n.r.)”, a afirmat Elena Lasconi sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv. 
Lasconi nu crede că USR este într-o situaţie de criză, după scorul mic obţinut la alegerile din 9 iunie.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
„A fost pe data de 9 şi, poate, pe data de 10 (iunie – n.r.). Acum nu mai este o situaţie de criză, pentru că eu îmi cunosc colegii foarte bine şi chiar vreau să pun umărul la reconstrucţia USR-ului”, adaugă Lasconi.
Ea spune că va fi„ cot la cot” cu Dominic Fritz, dar şi cu Lucian Viziteu. 
Aceasta precizează că o eventuală alegere a sa în fruntea USR nu ar însemna o „trădare” pentru locuitorii din Câmpulung, care tocmai au reales-o primar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.