Preşedintele USR, Elena Lasconi, afirmă, referindu-se la situaţia din Statele Unite ale Americii, că o femeie poate să salveze situaţia, dar Kamala Harris are ”o misiune grea”. Lasconi i-a mulţumit preşedintelui american Joe Biden pentru tot ce a făcut pentru România în timpul mandatului său şi crede că Parteneriatul Strategic cu SUA va continua, îndiferent cine va fi la Controceni şi la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Uite cum o femeie poate să salveze o situaţie, chiar dacă e vorba de Statele Unite ale Americii”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Elena Lasconi, comentând situaţia din Statele Unite şi susţinerea Kamalei Harris de către preşedintele Jor Biden.

”Aş vrea să îi mulţumim preşedintelui Joe Biden pentru tot ce a făcut în aceşti 4 ani pentru România. Gândiţi-vă şi de când a început conflictul din Ucraina. Practic, Joe Biden a fost foarte aproape de Ucraina şi a trimis trupe şi armament, atât în România, cât şi în Polonia (…) Foarte important că ştim că nu suntem singuri şi că avem şi Parteneriatul Strategic cu Statele Unite. E foarte bine să fim într-un într-un parteneriat cu Statele Unite şi nu sunt doar vorbe goale”, a adăugat Lasconi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Aceasta crede că vicepreşedintele american Kamala Harris, care ar putea fi susţinută de partidul său pentru a candida în alegerile prezidenţiale, ”are o misiune grea”.

”A spus simplu «eu sunt american că şi cred că e sufficient». Adică dacă nu contează ce face un om, dacă nu contează faptele lui şi contează culoarea pielii sau cine a fost mama sau tata, cred că avem o problemă, cred că trebuie să ne ferim de a pune etichete oamenilor pentru că e periculos. Şi văd că asta se întâmplă foarte des şi foarte uşor, mai ales în pe reţelele sociale şi mi se pare trist”, a mai declarat Elena Lasconi.

Aceasta crede că pentru viitorul României nu contează foarte mult cine va câştiga alegerile din România şi SUA.

”Pentru România, dat fiind Parneteriatul Strategic cu Statele Unite, eu cred că nu contează cine va fi la Cotroceni şi la Casa Albă, pentru că merge înainte. Nu cred că este atât de important. Dar, în calitate de preşedinte al României mie mi-ar plăcea să lucrez cu cât mai multe femei la conducerea statelor, atât din Europa, cât şi din Statele Unite ale Americii. Mi-ar plăcea asta”, a mai declarat Lasconi.

Joe Biden a anunţat, duminică seară, că renunţă la campania pentru realegerea în funcţie şi o susţine pe Kamala Harris.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.