Europarlamentarul Dragoş Benea (PSD) a declarat, miercuri, despre negocierile privind posturile de comisar european, că se vorbeşte despre un portofoliu pe zona economică, iar în altă zonă se vorbeşte despre un comisar pe extindere. ”Dacă ar fi după mine, personal, tot comisarul pe dezvoltare regională ar fi necesar pentru România”, a precizat europarlamentarul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România a avut portofolii importante, cred că va continua (..) şi va fi şi de această dată un portofoliu important”, a spus europarlamentarul PSD, în emisiunea România Politică de la Prima News.

Benea a arătat că ”se vorbeşte despre un portofoliu pe zona economică, în altă zonă se vorbeşte despre un comisar pe extindere”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”E o negociere într-un pachet mai mare şi este o discuţie pe care a purtat-o premierul Ciolacu cu cancelarul Olaf Scholz, cu premierul Spaniei, în interiorul familiei social-democrate”, a completat Dragoş Benea.

El a precizat că, în opinia sa, ar fi necesar pentru România tot portofoliul de dezvoltare regională. ”Dacă ar fi după mine, personal, tot comisarul pe dezvoltare regională, cum a fost doamna Corina Creţu, în 2014, ar fi necesar pentru România”, a mai spus Benea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.