Liderul PSD Liviu Dragnea a spus vineri, referitor la vizita pe care a făcut-o împreună cu premierul Viorica Dăncilă în Israel, că nu a fost nimic secret, iar întâlnirile sale şi ale premierului au fost separate. "Cui trebuie să cerem să facem astfel de vizite?”, a comentat Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Nu a fost secretomanie, nu a fost nimic ascuns, a fost solicitare în Biroul Permanent. (...) Nu a fost secret, am dat şi comunicat după întâlnire. (...) Eu şi doamna Dăncilă am avut întâlniri separate. Cui trebuie să cerem voie să facem astfel de vizite?”, a spus Liviu Dragnea vineri seară, la ieşirea din sediul DNA.

Liderul PSD nu a vrut să facă precizări referitoare la mutarea ambasadei României din Tel Aviv în Ierusalim.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Nu vreau să vorbesc în faţa acestei instituţii despre asta. Vom vorbi săptămâna viitoare, pentru că este important”, a precizat Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost miercuri şi joi într-o vizită în Israel, la invitaţia premierului Benjamin Netanyahu, conform unui memorandum adoptat de Biroul Permanent al Camerei. El a vorbit cu preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim, a precizat un comunicat al Guvernului. De asemenea, Viorica Dăncilă, aflată şi ea în Israel, a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Israel, iar decizia de numire a acestuia îi va aparţine preşedintelui Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.