Premierul Viorica Dăncilă a spus, la începutul şedinţei de Guvern, că în cadrul Comitetului pentru Centenar care s-a întrunit luni au fost analizate 300 de proiecte ce ar urma să fie implementate la nivel regional şi local, dintre care 99 au fost declarate eligibile. Premierul a precizat că în următoarea şedinţă a Comitetului vor fi luate în discuţie alte proiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Ieri (luni, n.r.) a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului pentru Centenar şi vreau să subliniez că lucrurile merg într-un ritm alert şi se încearcă să se recupereze timpul pierdut. Dacă în şedinţa anterioară am discutat despre proiectele la nivel naţional şi internaţional, în şedinţa de ieri am discutat despre proiectele la nivel regional şi local. Au fost analizate peste 300 de proiecte, din care 99 sunt eligibile”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că în următoarea şedinţă a Comitetului vor fi discutate alte proiecte.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„În următoarea şedinţă vom introduce în discuţie o altă serie de proiecte, astfel încât să ne încadrăm în programul de Centenar. Am discutat şi despre Legea Centenarului, care a fost adoptată recent în şedinţa de Guvern”, a adăugat Dăncilă.

Comitetul interministerial a aprobat la sfârşitul lunii trecute o primă listă de 43 de proiecte pentru evenimente ce vor marca Centenarul Marii Uniri, care vor fi finanţate cu 14,9 milioane de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.