Alfred Simonis, unul dintre social-democraţii cu cele mai bune scoruri electorale la acest an, este gazda congresului PSD. Simonis, ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a afirmat în discursul său: „Nu mai vreau un preşedinte cu un rânjet metalic sau un preşedinte cu muşchiul empatiei atrofiat. Eu nu mai vreau asta, nu mai vreau un preşedinte care să conducă de pe pârtiile de schi sau de pe terenurile de golf”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Trebuie să învăţăm din înfrângerile din 2004, 2009 şi 2014. Noi ştim că am evoluat, am învăţat, că ne-am schimbat, nu mai avem aceleaşi abordări arogante din trecut, dar trebuie să-i convingem şi pe români de asta. (...) Cred că în sfârşit românii îşi doresc un preşedinte modest, care atunci când întâlneşte oameni zâmbeşte, îi îmbrăţişează şi îi ascultă. Eu nu mai vreau şi cred că nici românii nu mai vor un preşedinte cu un rânjet metalic sau un preşedinte cu muşchiul empatiei atrofiat. Eu nu mai vreau asta, nu mai vreau un preşedinte care să conducă de pe pârtiile de schi sau de pe terenurile de golf, vreau un preşedinte care să se dedice muncii zi de zi”, a afirmat SImonis
Simonis l-a ironizat pe unul dintre prim-vicepreşedinţii PNL Rareş Bogdan, pe care l-a numit „Balerinul Rareş” şi „balerinul politicii româneşti”, spunând că „ori de câte ori ceva bun se întâmplă, acesta face spume”. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Delegaţii care participă la congres au primit în aplauze moţiunea „Aici, pentru români” propusă de Marcel Ciolacu, programul depus de acesta şi pe cei care vor face parte din viitoarea echipă a acestuia.
Niciun alt membru de partid nu a dorit să depună moţiune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte a partidului. Votul este secret şi se va desfăşura la finalul congresului. Tot în a doua parte a congresului va fi votată şi candidatura lui Marcel Ciolacu pentru preşedinţia României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.