Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere, el precizând că va avea loc un Consiliu Naţional, după alegerile din 9 iunie, pentru analiza rezultatelor şi strategia pentru prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere ale partidului”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa Colegiului Director Judeţean Bistriţa-Năsăud. ”Este normal ca după alegerile locale să avem un Consiliu Naţional în care să facem analiza rezultatelor de la alegerile locale şi europarlamentare şi de aici încolo să stabilim toţi paşii pentru ca partidul, membrii partidului, să stabilească şi să avem dincolo de nominalizare şi strategia cu care PNL va intra în alegeri.”, a mai spus liderul liberal. Întrebat dacă îşi doreşte să candideze, Ciucă a răspuns: ”Nu contează ce ne dorim unul sau altul, contează ce stabileşte partidul”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.