Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că fostul secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană nu l-a căutat, dar s-au întâlnit întâmplător, în aeroport. ”Suntem ideologii total diferite. Domnia sa este fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, cinci ani, Marcel Ciolacu abia şi-a împlinit patru ani, Mircea Geoană are cinci ani de conducere la nivelul PSD. Deci discutăm de doi candidaţi ai Partidului Social-Democrat”, a arătat el. De asemenea, liderul liberal a spus că relaţia pe care o are cu premierul Marcel Ciolacu este una legată strict de atribuţiile coaliţiei de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Preşedintele PNL a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă a fost căutat de Mircea Geoană. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Nu. (...) Pe mine nu m-a căutat niciodată. M-am întâlnit cu domnia sa, absolut întâmplător, în aeroport, fără să ne fi planificat vreo întâlnire”, a afirmat Ciucă.
 
Întrebat dacă el crede că ar putea avea un proiect comun cu Mircea Geoană, Ciucă a răspuns: ”Suntem ideologii total diferite. Domnia sa este fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, cinci ani, Marcel Ciolacu abia şi-a împlinit patru ani, Mircea Geoană are cinci ani de conducere la nivelul PSD. Deci discutăm de doi candidaţi ai Partidului Social-Democrat”.
 
Referitor la relaţia pe care o are cu Marcel Ciolacu, Ciucă a arătat: ”Cu Marcel Ciolacu în momentul de faţă suntem într-o relaţie care se reprezintă strict în ceea înseamnă atribuţiile coaliţiei pe guvernare”.
 
Nicolae Ciucă a detaliat că a discutat cu Marcel Ciolacu, în cadrul coaliţiei, despre rectificarea bugetară şi s-a convenit asupra mai multor măsuri economice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.