Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a referfit miercuri, în lşedinţa de Guvern, la ceea ce a numit ”situaţia gravă” a reţelei de termoficare din Bucureăti, în acest context anunîând că a vorbit cu primarul Capitalei Nicuşor Dan să discute şi cu ministrul Energiei pentru a găsi împreună soluţii. ”Nu contează culoarea politică, iar pasarea răspunderii de la unul la altul nu cred că este o soluţie”, a subliniat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vedem cu toţii  că în Bucureşti este o situaţie gravă cu reţeaua de termoficare. Jumătate din oraş nu are apă caldă. Astăzi dimineaţă am vorbit cu domnul primar al Capitalei Nicuşor Dan şi am convenit, împreună şi cu ministrul Energiei, în perioada următoare, să ne întâlnim şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru a debloca acest lucru”, a anunţat Ciolacu.

El consideră că în astfel de situaţii este importantă colaborarea, indiferent de culoarea politică.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Cred cu tărie, când e vorba de viaţa oamenilor, trebuie să colaborăm! Nu contează culoarea politică, iar pasarea răspunderii de la unul la altul nu cred că este o soluţie”, a precizat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.