Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri că a avut unul dintre cele mai provocatoare mandate de premier, el precizând că aşa a fost o politică a actualului preşedinte, să rotim prim-miniştrii la un an de zile şi nu poate să îi spună cineva că a fost o întâmplare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat că a avut unul dintre cele mai provocatoare mandate de premier.

”Câte s-au întâmplat într-un an de zile cred că nu s-au întâmplat în 10 ani de zile la 10 prim-ministri, pentru că aşa a fost o politică a actualului preşedinte, să rotim prim-miniştrii la un an de zile. Nu poate să îmi spună cineva că a fost o întâmplare”, a arătat Ciolacu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Preşedintele PSD a mai spus că diferenţa dintre PSD şi celelalte partide este că ”ei nu ştiu să urască şi să fie împotriva celor care îi aleg şi nu ştiu după alegeri să facă o diferenţă şi să se răzbune”.

”Nu veţi întâlni în niciun partid acest sentiment, decât în PSD”, a mai spus liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.