Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, atacă Alianţa Dreapta Unită, în discursul ţinut, joi, la evenimentul de închidere a campaniei electorale a PSD. ”Acum au venit cu Dreapta Unită. Unită ca să ce? Unită ca să-i salveze pe ei. S-au unit în fiecare dată ca să ce? Ca să ne învrăjbească între noi, ca să ne certăm între noi, ca să prindem rechinii imobiliari pe care nu i-a văzut nimeni şi nu-i cunoaşte nimeni”, afirmă liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt ferm convins că pe 9 iunie candidaţii PSD şi candidaţi comuni ai PSD şi PNL vor câştiga alegerile. Acum patru ani au apărut nişte oameni politici noi, nişte oameni nepătaţi, nu aţi văzut aşa ceva, nişte salvatori, nişte oameni ieşiţi, cumva, din spuma mării. Ce s-a întâmplat după patru ani? S-au împrumutat sute de miliarde, au avut o administraţie în Bucureşti formidabilă, bucureştenii se pot duce la spitalele noi pe care le-au construit, copiii la creşe, la grădiniţele noi. Problema este că nu au construit niciuna, niciun spital, nicio creşă, nicio grădiniţă, în schimb s-au luptat încontinuu cu nişte duşmani imaginari. Asta rămâne după Nicuşor Dan, după Mihaiu de la 2 şi după toate administraţiile aşa-zise venite cu oameni noi”, a afirmat Marcel Ciolacu, în discursul ţinut joi, la evenimentul de închidere a campaniei electorale a PSD.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
El a criticat faptul că ”strategic” cei pe care i-a numit ”oamenii noi” nu ies pe stradă, evită dezbaterile electorale şi dialogul cu contracandidaţii. 
 
”Acum au venit cu Dreapta Unită. Unită ca să ce? Unită ca să-i salveze pe ei. S-au unit în fiecare dată ca să ce? Ca să ne învrăjbească între noi, ca să ne certăm între noi, ca să prindem rechinii imobiliari pe care nu i-a văzut nimeni şi nu-i cunoaşte nimeni”, a adăugat Ciolacu. 
 
El a susţinut că ”dacă nu erau primarii PSD” nu s-ar fi realizat nimic în Capitală. 
 
Preşedintele PSD a întrebat, retoric, cum se poate vorbi despre reforme în condiţiile în care se vorbeşte despre apă caldă, căldură şi curăţenie. 
 
Ciolacu a subliniat importanţa administraţiei locale, spunând că este ”motorul nivelului de trai şi al bunăstării unei ţări”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.