Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, după ce DNA a cerut încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare, el arătând că nu a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani şi că în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru imunitate pentru fapte penale, ci pentru declaraţii politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul Ciolacu a declarat că votul în Parlament va fi pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru.

”N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani. Şi cred că, în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru a avea imunitate pentru fapte penale. Are imunitate pentru declaraţii politice. S-a încheiat acea epocă”, a comentat premierul Ciolacu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

DNA a anunţat vineri că a făcut demersurile necesare pentru ca ministrul Justiţiei să solicite încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.