Preşedintele USR Cătălin Drulă cere demisia de urgenţă a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente pentru modul de organizare al alegerilor şi pentru tolerarea fraudelor electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toni Greblă, marioneta PSD-PNL la AEP, trebuie să plece imediat. Sub conducerea sa, vedem cum sunt în plină desfăşurare cele mai mari fraude electorale din istoria recentă. Este clar că Greblă a fost încă de la început doar unealta cu care Ciolacu şi Ciucă au vrut să controleze alegerile cu orice preţ. Ce se întâmplă la sectoarele 1 şi 2 este bezna democraţiei. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuşi să închidă inclusiv democraţia”, a transmis liderul USR într-o postare pe Facebook.

Drulă arată că ”sute de voturi furate, procese verbale falsificate şi un sistem electoral în derivă – toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să îşi dea demisia”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”PSD-PNL şi complicele lor, Toni Greblă, distrug democraţia din România. Ne vom apăra voturile cu toate mijloacele. Nu vom permite ca voturile noastre să fie manipulate şi furate de un sistem corupt construit de Ciolacu şi Ciucă. Greblă şi cei care l-au pus acolo trebuie să plătească pentru această fraudă în desfăşurare şi distrugerea încrederii oamenilor în alegeri”, mai spune Cătălin Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.