Candidatul independent la alegerile europarlamentare şi actual eurodeputat Vlad Gheorghe a anunţat că va solicita renumărarea voturilor. El a spus că, la numărătoarea oficială, „am crescut cu mii de voturi până azi - deja 231.877 voturi validate oficial şi continuă să crească” şi a acuzat că sunt zeci, sute, mii de voturi care nu se mai regăsesc în procesele verbale

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am cerut renumărarea voturilor! La numărătoarea oficială am crescut cu mii de voturi până azi - deja 231.877 voturi validate oficial şi continuă să crească. Voturile voastre sunt acolo, le apărăm până la ultimul. Sunt zeci, sute, mii de voturi care nu se mai regăsesc în procesele verbale”, a scris Vlad Gheorghe, miercuri pe Facebook.

„Nu renunţăm şi punem presiune ca instituţiile să-şi facă treaba”, a adăugat el.

„Mulţumesc tuturor celor care mi-aţi trimis secţiile unde aţi votat, avem dovezi că au "«dispărut» voturile românilor şi este un temei suficient pentru reluarea numărătorii. Nu renunţăm şi punem presiune ca instituţiile să-şi facă treaba. Pentru că România e a noastră, nu a lor!”, a conchis Gheorghe.

Datelor provizorii transmise marţi de Biroul Electoral Central arată că Vlad Gheorghe a avut 2,46% din opţiunile de vot şi ar fi avut nevoie de 3% pentru a câştiga încă un mandat de europarlamentar.


 

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.