Candidatul AUR la Primăria Cluj Napoca, Călin Cozma, a afirmat că în acest moment există doar patru milioane de lei pentru exproprieri la Centura metropolitană, din 200 de milioane de euro cât este necesar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Călin Cozma a fost întrebat, luni, la Prima News, care ar fi prioritatea sa între centura metropolitană şi metrou.
„Centura metropolitană, dar şi cea de nord, nu doar cea de sud, doar că trebuie găsite şi acolo variante de bugetare. În acest moment există doar patru milioane de lei pentru exproprieri din 200 de milioane de euro cât e necesar. Dar vine domnul Boc şi taie panglica. Haideţi să nu ne mai minţim şi să vedem de unde luăm banii pentru că Ministerul Transporturilor nu o să mai dea banii respectivi. Cum poţi să începi un şantier dacă nu ai finanţarea necesară. Eu zic că îmi fac o casă, dar nu am bani să îmi cumpăr o cărămidă. Ce fac, mă mint pe mine? De ce să fac lucrul acesta, ca să treacă campania? (...) Ministerul Transporturilor trebuie să dea 200 de milioane de euro pentru partea de exproprieri şi în momentul acesta sunt alocaţi patru milioane de lei. Este declaraţia lui Emil Boc”, a afirmat candidatul AUR la Primăria Cluj Napoca.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.