Candidatul AUR la Primăria Cluj Napoca, Călin Cozma, a afirmat că la preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, poate să iasă o autorizaţie de construire în 15 sau 30 de zile, iar la Cluj Napoca aceeaşi autorizaţie durează trei ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Oamenii trebuie să înţeleagă că politicienii sau partea administrativă locală se ascund după partea legislaţiei naţionale şi spun nu se poate că ni se spune de la Bucureşti . uitaţi-vă la alte primării. De ce la Bolojan se poate să iasă autorizaţie de construcţie în 15 zile sau în 30 de zile şi la Cluj-Napoca durează trei ani. Există oameni care aşteaptă după autorizaţie de construcţie, sunt chestii publice care se pot verifica. Un contracandidat de-al meu spunea că aşteaptă de 14 ani autorizaţie”, a declarat Călin Cozma, luni, la Prima News. 
El a vorbit în emisiune şi despre realizarea unui Palat Administrativ unde să se mute funcţionarii din Primăria Cluj Napoca. Călin Cozma a explicat că aceasta va fi o construcţie de birouri pe o structură metalică şi ar putea să fie gata în cel mult un an. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Călin Cozma a precizat şi ce se va întâmpla în această situaţie cu actualul sediu al Primăriei Cluj Napoca. 
„Consilul Local şi primarul Clujulu vor continua să rămână în acest sediu. Vizitele oficiale se vor primi acolo. Este centrul Clujului. Eu vorbesc despre activitatea zilnică care îţi omoară traficul din Cluj Napoca. Putem să punem în valoare această primărie şi să o dezvoltăm. E o parte istorică a Clujului acolo. Fiecare cameră din această primărie să îţi prezinte un secol de istorie al Clujului”, a mai precizat candidatul AUR la Primăria Cluj Napoca.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.