Români stabiliţi în Spania au semnat contractul de înscriere în Planul SIMION pentru a beneficia de o locuinţă la preţuri accesibile anunţă AUR după ce preşedintele partidului, George Simion, s-a întâlnit cu reprezentanţi ai acestora, transmiţându-le că a vorbit cu constructori şi dezvoltatori imobiliari ca un apartament de 50 mp, cu două camere, să coste 35 de mii de euro. ”Noi, ca neam, ca ţară, dispărem şi în locul vostru, în România, sunt aduşi indieni, pakistanezi, srilankezi sau nepalezi”, le-a spus Simion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sute de români stabiliţi în Spania s-au întâlnit luni, 15 iulie, cu preşedintele AUR, George Simion. Cu acest prilej, aceştia au semnat şi contractele de înscriere în Planul SIMION, program ce are ca obiectiv înlesnirea întoarcerii acasă a românilor din diaspora, conform AUR.

„Avem o ţară atât de bogată, cu munţi, cu mare, cu Deltă, suntem în Grădina Maicii Domnului şi, pe timp de pace, suntem ţara care şi-a alungat cetăţenii. Peste 6-7 milioane de români locuiesc peste hotare. Noi, ca neam, ca ţară, dispărem şi în locul vostru, în România, sunt aduşi indieni, pakistanezi, srilankezi sau nepalezi.(…) Pentru că este ultima noastră şansă ca naţiune să ne ridicăm în picioare şi să avem o ţară bogată, noi am pornit un proiect care vizează şi românii din diaspora, ca statul să asigure terenul şi utilităţile pentru cei care vor să îşi construiască o casă. Am vorbit cu constructori şi dezvoltatori imobiliari ca un apartament de 50 mp, cu două camere, să coste 35 de mii de euro, dând posibilitatea şi oamenilor care au strânse puţine economii să aibă un viitor”, a declarat George Simion, în cadrul întâlnirii cu comunitatea românilor stabiliţi în Spania.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Prin Planul SIMION, liderul AUR şi candidat la alegerile prezidenţiale, afirmă că îşi propune să sprijine familiile de români şi să crească natalitatea.

„Din ce în ce mai puţini copii se nasc în România. Se nasc mai mulţi copii cu părinţi români în afara graniţelor şi trebuie cumva să îi convingem pe acei oameni să se întoarcă în ţară. Foarte mulţi români lucrează în străinătate în construcţii. Pe aceiaşi bani ar putea lucra în construcţii în ţară, dacă există un program dezvoltat corespunzător. Noi trebuie să construim cartiere noi şi să aducem familiile tinere să îşi trăiască viaţa, că nu este o bogăţie mai mare decât oamenii”, a subliniat George Simion.

”La finalul conferinţei, românii prezenţi la conferinţă au semnat contractul de înscriere în Planul SIMION pentru a beneficia de o locuinţă la preţuri accesibile”, subliniază AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.