Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a declarat miercuri, despre o cursă directă a TAROM în SUA, că a vorbit cu compania, nu cea de acum ci cea dinainte şi i s-au părut foarte deschişi, dispuşi să facă acest pas, dar compania nu mai are avioane pentru a putea să treacă oceanul şi ar trebui să închirieze un charter, el precizând că pe lângă faptul că este complicat este şi costisitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ambasadorul României în SUA a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă nu ar trebui şi TAROM-ul, compania naţională, să aibă un zbor direct către SUA, după ridicarea vizelor. ”Am vorbit cu compania TAROM, nu cea de acum ci cea dinainte şi mi s-au părut oamenii foarte deschişi, erau dispuşi să facă acest pas, dar compania, din câte înţeleg, nu mai are avioane pentru a putea să treacă oceanul, deci ar trebui să apeleze la un charter pe care să îl închirieze de la altă companie, ori acest lucru, pe lângă faptul că este complicat este şi costisitor”, a spus Andrei Muraru.

”Dacă cursa nu are un potenţial economic foarte bun, reprezintă doar o încercare nereuşită de a lega aceste lucruri”, a mai arătat el, precizând că are, totuşi, o valoare strategică.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Ce ar fi mai strategic între România şi America decât o cursă care să fie iniţiată şi operată de către operatorul naţional de transport aerian?”, a adăugat Muraru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.