Candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) pentru Primăria Constanţa, Stelian Ion, a făcut primele declaraţii după pierderea alegerilor, afirmând că municipiul Constanţa a ales să continue cu actualul primar pe drumul început acum patru ani, ”să continue împreună cu PSD aceste lucruri măreţe cu care spune că a revoluţionat oraşul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Stelian Ion a organizat, luni, o conferinţă de presă, după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Constanţa. 
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Constanţa a decis. Am văzut rezultatul, nu este definitiv, însă deja lucrurile sunt clare, direcţia în care o va lua acest oraş s-a decis prin vot. În ciuda rezultatului care pentru noi este, evident, dezamăgitor, mergem mai departe. Ieri (duminică - n.r.) ne-am concentrat foarte mult pe apărarea fiecărui vot în secţiile de votare. Pentru noi a fost esenţial să apărăm democraţia şi să apărăm voturile constănţenilor şi asta am făcut. Neregulile legate de procesul de vot au fost clare. Deja s-au dat amenzi, primarul a fost amendat, însă toate plângerile, toate contestaţiile, toate acestea nu vor schimba rezultatul votului, pentru că în număr destul de mare, Constanţa a ales să continue actualul primar pe drumul pe care a început acum patru ani, să continue mai departe, împreună cu PSD-ul, aceste lucrări măreţe cu care ne spune că a revoluţionat şi a dus pe înalte culmi Constanţa”, a declarat Stelian Ion. 
 
El a precizat că a primit peste 21.000 de voturi, că acestea nu sunt puţine, dar nici suficiente să facă schimbarea dorită. 
 
”Le mulţumesc celor care ne-au votat, care au fost alături de noi. Ştiu că sunt dezamăgiţi, ştiu că sunt frustraţi din cauza rezultatului, însă nu sunt puţini. Peste 20.000, peste 21.000 de voturi am primit în Constanţa, nu suntem puţini. Însă nici suficient de mulţi pentru a face acea schimbare pe care ne-am dorit-o cu ardoare în Constanţa, pentru că ştim că merităm şi putem mai mult în oraşul nostru. Mai departe vom vedea câţi ani vom mai avea de şantiere ale haosului, de spoială, de vânzare a Constanţei la bucată, de vânzări de plaje, de autorizaţii pe mijlocul plajei, de autorizaţii pe taluz şi între blocuri, de lipsă de respect la adresa constănţenilor legată de faptul că nu se ţin audienţe, nu se ţin şedinţe de Consiliu Local în format fizic”, a mai afirmat Stelian Ion. 
 
Potrivit numărătorii parţiale a voturilor pentru Primăria Constanţa, Stelian Ion, candidatul ADU, s-a clasat pe locul al doilea, la distanţa semnificativă de actualul primar, Vergil Chiţac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.