Filiala PNL Sibiu anunţă că a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean, Daniela Cîmpean fiind aleasă pentru al treilea mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipa PNL Sibiu rămâne cea mai puternică forţă politică din judeţul Sibiu! Privim cu responsabilitate votul de ieri, care este o confirmare a faptului că PNL are cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunităţilor locale din judeţul Sibiu. PNL Sibiu a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean, iar Daniela Cîmpean a fost aleasă pentru al treilea mandat. O reuşită meritată, bazată pe muncă multă, proiecte importante şi rezultate. Este primul preşedinte de Consiliu Judeţean din Sibiu care se bucură de încrederea sibienilor pentru al treilea mandat”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de PNL Sibiu.

Totodată, PNL Sibiu a obţinut cel mai mare număr de primari din judeţ.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Este o reuşită a oamenilor buni care au convins comunitatea că merită să conducă judeţul Sibiu, comunele şi oraşele. Mulţumim sibienilor din tot judeţul pentru încrederea acordată, aşa cum i-am obişnuit, nu vom dezamăgi, vom fi în continuare dedicaţi serviciului public! Cu onestitate, prin implicare şi prin faptele care fac diferenţa, PNL va rămâne cea mai puternică forţă politică din judeţul Sibiu!”, a transmis Raluca Turcan, preşedintele PNL Sibiu.

Potrivit unor rezultate parţiale transmise anterior de USR, după numărarea voturilor din 301 din cele 381 de secţii, Daniela Cîmpean a obţinut 34,86 la sută din voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.