Ionel Dancă, candidat al Alianţei Dreapta Unită la şefia Consiliului Judeţean Ilfov afirmă, într-o postare pe Facebook, după ce s-a clasat pe locul al doilea, după liberalul Hubert Thuma, că nu a câştigat, dar e un rezultat cât o victorie pentru formaţiunea pe care o reprezintă şi pentru locuitorii din Ilfov. ”Este cel mai mare procent obţinut de un candidat al Alianţei Dreapta Unită şi al Opoziţiei pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean din ţară, după Timiş, unde a candidat preşedintele CJ în funcţie, colegul Alin Nica”, declară Dancă, subliniind că formaţiunea din partea căreia a canidat se va opune ”clanurilor politice mafiote PSD-PNL din Ilfov”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Mulţumesc! Un mare multumesc celor peste 40.000 de oameni care au avut încredere să fiu preşedintele lor pentru Consiliul Judeţean Ilfov! Nu am câştigat dar este un rezultat cât o victorie pentru noi şi pentru locuitorii din Ilfov! 20% este cel mai mare procent obţinut de un candidat al Alianţei Dreapta Unită şi al Opoziţiei pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean din ţară, după Timiş, unde a candidat preşedintele CJ în funcţie, colegul Alin Nica! Mulţumesc colegilor şi prietenilor din echipa Forţa Dreptei - Ilfov, oameni minunaţi şi entuziaşti, care au avut încredere că în mai puţin de doi ani putem construi o forţă politică nouă pentru Ilfov care să oprească mafia politică din judeţ!”, scrie Dancă pe Facebook.
El dă asigurări că Forţa Dreptei va fi o voce puternică în Consiliul Judeţean Ilfov şi la nivel local pentru mai mult de 150.000 de locuitori în consiliile locale din Popeşti-Leordeni, Chitila, Corbeanca, Baloteşti, Dărăşti-Ilfov şi Nuci.
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Mulţumesc, de asemenea, partenerilor din Alianţa Dreapta Unită care s-au implicat în campaniile locale şi alături de care am făcut posibil acest rezultat la nivel judeţean! În mod special, felicit, noul primar al Alianţei Dreapta Unită de la Corbeanca, Ştefan Apăteanu! Dragi colegi, oameni buni din Ilfov, fiţi mândri de acest rezultat, vom fi o forţă politică nouă şi puternică în Consiliul Judeţean Ilfov! Majoritatea clanurilor politice mafiote PSD-PNL din Ilfov vor avea în noi o Opoziţie cum nu au mai avut şi vom propune soluţii de nerefuzat pentru localităţile noastre! Vă promit!”, afirmă Dancă în finalul mesajului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.