Actualul edil al municipiului Alba Iulia Gabriel Pleşa (PNL) câştigă un nou mandat la Primărie, conform rezultatelor parţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După numărare a 89% din voturi, cursa pentru Primăria Alba Iulia mărie este câştigată de Gabriel Pleşa de la PNL cu 49%  din voturi (10.315 voturi).

El este urmat de candidatul PSD Voicu Vuşcan, cu 20,41% (4.294 voturi).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Au fost numărate 21.030 de voturi valabil exprimate.

Primarul Gabriel Codru Pleşa a intrat în campania electorală ca suspect de plagiat şi a încheiat-o ca plagiator dovedit. 
Cu o lucrare de doctorat pe tema pieţei muncii în judeţul în care este primar şi un titlul obţinut în ani 2000, Pleşa a evitat mereu să vorbească despre acuzaţiile care i s-au adus. Comisia de Etică Universitară din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti, recent, a confirmat plagiatul în cazul tezei de doctorat realizată în anul 2006 pe tema „Utilizarea raţională a forţei de muncă în judeţul Alba”. Zeci de pagini, reprezentând peste 40% din întreaga lucrare, au fost copiate dintr-o lucrare a unui profesor de la Universitatea Babeş Bolyai, din teza de doctorat a altei persoane, dar şi dintr-un document al Guvernului, fără ca vreuna din cele trei surse să fie citată
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.