Rezultatele sondajelor realizate la ieşirea de la urne arată că Primăria Sector 5 a fost câltigată de Vlad Popescu Piedone, cu 38%, în timp ce Primăria Sector 6 de Ciprian Ciucu, primarul în funcţie, Fiul lui Cristian Popescu Piedone afirmăm că ”piedone” este o marcă populară creată de oameni, iar aceştia au decis că povestea trebuie să meargă mai departe. La rândul său, Ciprian Ciucu a afirmat că va face totul pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor în noul mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor sondajului CURS-Avangarde realizat la ieşirea de la urne, Vlad Popescu Piedone, candidatul PUSL, a obţinut 38% din voturile exprimate pentru Primăria Sector 5.

”Oameni buni, vă mulţumesc pentru încredere! “Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni! (...) Astăzi, oamenii buni au decis că povestea Piedone trebuie să meargă mai departe şi să continue să facă imposibilul posibil”, a scris pe Facebook fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cristian Popescu Piedone a candidat pentru Primăria Bucureşti, obţinând, potrivit aceluiaşi sondaj, 13%.

La Primăria Sector 6 actualul primar, Ciprian Ciucu, candidat pentru un nou mandat, a obţinut 71% dintre voturi.

”Vă mulţumesc! Voi face tot ce pot eu pentru ca şi în următorii ani să mă ridic la înălţimea încrederii dumneavoastră”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.