Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac, a afirmat că a votat pentru continuitate. ”Nu avem voie să ne întoarcem de unde am plecat în 2020”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La alegerile pentru Primăria Constanţa am votat pentru continuitate pentru că proiectele de care are nevoie Constanţa nu se pot face de pe o zi pe alta, ele necesită timp. De cele mai multe ori exced un mandat de primar. Din momentul conceperii primelor studii, până când se finalizează, se recepţionează sau se pun în funcţiune, trec mai mult de patru ani.  Ăsta este motivul pentru care avem nevoie de continuitate, fie că vorbim de proiectele de renovare a bulevardelor sau de schimbarea întregii reţelistice, de apă-canalizare-termie, de CET, de stadion, de proiecte care stau să înceapă precum Spitalul de Cardiologie şi Oncologie. Au fost trei ani de muncă asiduă şi ei nu trebuie irosiţi, de aceea mizez pe continuitate şi mai mult decât atât, mai presus de toate, nu avem voie să ne întoarcem de unde am plecat în 2020. Drumul Constanţei este unul singur, investiţii în infrastructura publică”, a declarat Vergil Chiţac la ieşirea din secţia de votare. 
El a explicat şi cum a votat la Consiliul Judeţean şi la alegerile europarlamentare. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”La alegerile locale pentru Consiliul Judeţean am votat pentru oameni care au experienţă administrativă, care ştiu să valorifice potenţialul judeţului Constanţa, care e foarte mare,  oameni care ştiu să facă echipe şi care vor să aducă normalitate la Consiliul Judeţean. La alegerile europarlamentare, am votat pentru pro-europeni, dar pro-europenii care, indiferent de opţiunea lor doctrinară, că au fost de stânga sau de dreapta, au contribuit la intrarea noastră în Uniunea Europeană şi vă aduc aminte că în 2000 - 2004, când au început negocierile de aderare, a fost un guvern de stânga, iar când s-a finalizat, în 2007, a fost un guvern de dreapta”, a mai afirmat Chiţac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.