Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a afirmat, duminică seară, că PNL la Bucureşti construieşte alternativa reală de dreapta şi a mulţumit celor care au votat ”altceva”. El l-a felicitat pe Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să mulţumesc tuturor bucureştenilor care în aceste alegeri, în această bătălie au ales altceva (...) Este doar un început. PNL la Bucureşti construieşte alternativa reală de dreapta”, a afirmat, duminică seară, Sebastian Burduja.

Liderul PNL Bucureşti le-a mulţumit tuturor colegilor săi şi a apreciat rezultatele obţinute de candidaţii formaţiunii.  

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Vom aştepta rezultatele finale (...) Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo îmingându-l să facă cu adevărat performanţă pentru acest oraş”, a mai transmis Sebastian Burduja.

Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei cu 44% din voturi, iar Gabriela Firea a obţinut 25%, conform datelor finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Criastian Popescu Piedone are 12% din voturi, Sebastian Burduja - 10%. Candidatul AUR Mihai Enache are 5% iar Diana Şoşoacă are 3% din voturi. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.