Liderul PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, a afirmat, duminică seară, că PSD a câştigat alegerile la Buzău cu un scor istoric, mai bun ca cel obţinut în urmă cu patru ani. În ceea ce priveşte alegerile pentru Primăria Bucureşti, Romaşcanu a afirmat că Gabriela Firea merita să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sincer, ne aşteptăm la nivelul judeţului Buzău la  un scor mai bun decât am avut data trecută, data trecută, am avut 57%. Nu o să dau un pronostic acum, dar cu certitudine mai buni. Suntem câştigătorii alegerilor locale din Buzău. Asta este o certitudine. Vreau să vedem şi cum ne poziţionăm la nivelul ăţării ca organizaţie PSD. Ca primării, cred că pierdem undeva câteva, nu vreau să spun câte trei-patru sunt câteva la care se joacă în continuare. Până la urmă, votanţii decid şi oricine va ajunge primar preşedinte de Consiliu primar de municipiu, va fi administratorul sau edilul sau cum să spun eu însărcinatul responsabilul pentru întregul judeţ pentru întregul municipiu pentru întreaga localitate, nu doar pentru cei care au ales un partid sau altul, aşa că vom lucra din perspectiva Consiliul judeţean, cu absolut toţi primarii”, a declarat, duminică seară, Lucian Romaşcanu, liderul PSD Buzău.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute în capitală, Romaşcanu spune că Gabriela Firea ar fi meritat să câştige Primăria.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Îmi pare foarte rău despre ceea ce s-a întâmplat la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a meritat să câştige, aşa cum spunea domnul preşedinte Ciolacu. Este o lecţie de democraţie. În plan personal, nu pot să nu comentez faptul că este destul de ciudat ca un primar care nu a făcut mai nimic -  şi vă spun ca un om care îşi petrece foarte mult timp în Bucureşti şi-a petrecut foarte mult timp în Bucureşti - este surprinzătoare poziţionarea doamnei Clotilde Armand, care a făcut din Sectorul 1 unul din cele mai urâte locuri din Bucureşti, dar alegătorii sunt cei care decid şi trebuie să respectăm acest vot ” a mai spus Romaşcanu.

De asemenea, el s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul alianţei PNL-PSD la europarlamentare spunând că, după redistribuire, alianţa va ajunge la peste 60%.

“Legat de europarlamentare, 54% înseamnă un procent foarte mare care validează demersul comun PSD, PNL de a trimite în Parlamentul European o aceeaşi voce care să ducă România înainte pe calea euro-atlantică şi care să se bată la Bruxelles pentru interesele României. 54 % cu un rest de 16 % cred că erau din cei de sub 5 procente, deci cei care nu intră în Parlamentul European, asta înseamnă că la un calcul rapid, încă 8 procente vin către Partidul Social Democrat, deci undeva la 63-64 % va fi Partidul Social Democrat şi PNL va fi pentru lista comună, ceea ce asigură reprezentativitate importantă a celor două partide în Parlamentul European” a încheiat Romascanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.