Ramona Strugariu, eurodeputată şi copreşedinta Partidului REPER, a votat la Cluj-Napoca pentru o echipă competentă, pentru profesionalism şi integritate în administraţia locală şi europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am votat în primul rând pentru o echipă care să ducă Cluj-Napoca în top 5 european. Am votat pentru oameni competenţi, pentru oameni fermi, pentru oameni care au o viziune de dezvoltare pentru Cluj-Napoca şi Cluj. Am votat gândindu-mă că municipiul Cluj-Napoca trebuie să fie în inima Europei şi cu centrul şi cu cartierele lui. Nimeni nu merită lăsat în urmă. Nici aici la Cluj-Napoca, nici în România.  Iar la alegerile europarlamentare am votat pentru o cei care au demonstrat deja că se poate, că România poate fi la masa deciziilor europene, că putem avea rezultate. Am votat pentru fermitate, pentru integritate, pentru oameni care muncesc. Vă rog să ieşiţi la vot, dragi clujeni, şi dragi români, şi să nu lăsaţi din nou sa decidă alţii pentru locul vostru în Europa”, a declarat lidera REPER, conform comunicatului de presă al partidului.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.