Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în noaptea de duminică spre luni, că rezultatul formaţiunii este foarte bun, având în vedere sondajele anterioare scrutimnmului. În ceea ce priveşte rezultatul de la Primăria Bucureşti, Ciucă afirmă că trebuie analizat cu atenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rezultatul nostru este cât se poate de bun, ţinând cont de faptul că acelaşi sondaje ne clasificau la 14-16%. Iată, PNL obţine 28% (...) un rezultat obţinut după 5 ani de guvernare. Guvernarea erodează”, a declaratNicolae Ciucă, în noaptea de duminică spre luni.

Preşedintele PNL a afirmat că nu se poate lua încă o decizie în legătură cu alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Nu putem să luăm o decizie în acest moment, trebuie să primim toate rezultatele finale, aşa cum vir fi validate la nivelul BEC”, a mai declarat Ciucă.

Întrebat despre rezultatul de la Bucureşti, unde candidatul PNL a obţinut doar 10% potrivit exit-poll-ului, Ciucă a declarat: ”Rezultatul de la nivelul Primăriei Generale reprezintă un moment pe care trebuie să-l analizăm (...) Trebuie să avem o analizp cât se poate de detaliată, un dialog cât se poate de deschis cu bucureştenii şi să refacem tot ceea ce înseamnă partea de politică pe care PNL o va face în Capitală”.

PSD şi PNL, care au candidat împreună la alegerile europarlamentare au obţinut peste 50% dintre voturile exprimate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.