Mihai Poliţeanu, deputat ales pe listele USR în 2020 şi candidat independent pentru Primăria Ploieşti, îşi asumă victoria la alegerile din municipiul reşedinţă a judeţului Prahova. „De astăzi sunt Primar ales al Ploieştiului, din octombrie noul Primar al Ploieştiului”, scrie el pe Facebook, subliniind că echipa sa de campanie „a înfăptuit un miracol nemaiîntâlnit la nivel naţional arătând că o echipă de cetăţeni oneşti şi determinaţi poate trezi la viaţă o comunitate care să privească spre viitor cu speranţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi ploieşteni, vă mulţumesc pentru că vă pasă de oraşul nostru. Sunt copleşit şi onorat de încrederea pe care mi-aţi acordat-o! (...) Dragi ploieşteni, această victorie vă aparţine. Aţi îngenuncheat un sistem corupt, osificat de 3 decenii la conducerea Ploieştiului.  Echipa mea a înfăptuit un miracol nemaiîntâlnit la nivel naţional arătând că o echipă de cetăţeni oneşti şi determinaţi poate trezi la viaţă o comunitate care să privească spre viitor cu speranţă. De astăzi sunt Primar ales al Ploieştiului, din octombrie noul Primar al Ploieştiului”; scrie deputatul Mihai Poliţeanu pe Facebook.
Fost preşedinte al USR Prahova, ales deputat la alegerile din 2020 sub sigla acestei formaţiuni, Mihai Poliţeanu a demisionat din USR şi a activat ca parlamentar independent.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Susţinut de câţiva foşti colegi de partid şi de câţiva activişti din societatea civilă, el ş-a lansat candidatura având alături mişcarea politică „Noi, Ploieştenii”. Întreaga campanie electorală, Poliţeanu a semnat mesajele sale publice cu sintagma „Viitorul Primar al Municipiului Ploieşti”. 
Conform rezultatelor neoficiale centralizate la partide, Poliţeanu a fost votat de peste 25% dintre alegătorii din Ploieşti, obţinând cu aproximativ patru procente mai mult decât candidatul PNL, Bogdan Nica, cel care în ultimii ani a condus Spitalul Judeţean din Ploieşti şi cu cinci procente mai mult decât edilul în funcţie, Andrei Volosevici (PSD).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.