Europarlamentarul Rareş Bogdan (PNL) a declarat, marţi, că deocamdată, discuţia cu comisarul european este de a se hotărî România spre ce direcţie merge şi ce negociază, el precizâjnd că sunt două poziţii uşor diferite, şi anume premierul Marcel Ciolacu care îşi doreşte un comisar pe economie şi PNL, care vrea un comisar pe extindere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deocamdată, discuţia cu comisarul european este de a se hotărî Români spre ce direcţie merge şi ce negociază, pentru că sunt două poziţii uşor diferite. Domnul Ciolacu îşi doreşte un comisar pe economie, noi, cei din PNL, ne dorim un comisar pe extindere”, a spus în emisiunea România Politică de la Prima News europarlamentarul PNL.

Întrebat despre şansele ca Mihai Tudose să ajungă comisar european, Rareş Bogdan a spus:

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Depinde de modul în care România reuşeşte să negocieze, dacă reuşeşte să negocieze un comisar puternic pe zona economică sau să negocieze un comisar politic pe zona politică, dar şi cu o componentă economică de dezvoltare foarte serioasă”. ”Acest comisariat pe extindere are şi o componentă financiară pe fondurile de preaderare extrem de puternică”, a completat Rareş Bogdan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.