Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, marţi, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt, pentru o vizită de curtoazie, subiectul principal de discuţie fiind legat de relaţia bilaterală dintre cele două state, prilej cu care prim-ministrul şi-a exprimat convingerea că România şi Germania îşi vor continua colaborarea în politică, educaţie, economie şi cultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Tema centrală a discuţiilor dintre cei doi oficiali a constituit-o relaţia bilaterală dintre România şi Republica Federală Germania, în contextul în care, la data de 31 ianuarie 2017, s-au împlinit 50 de ani de relaţii diplomatice româno-germane, bazate pe un parteneriat de încredere şi bună colaborare”, se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

În acest context, premierul Sorin Grindeanu şi-a exprimat convingerea că România şi Germania vor continua buna colaborare în domeniile politic, economic şi vor aprofunda schimbul cultural şi educaţional.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Cord Meier-Klodt este şeful misiunii Republicii Federale Germania în România din 9 ianuarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.