Un bărbat din Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, iar pe terenul agricol din spatele casei sale anchetatorii au găsit o cultură de canabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au anunţat, sâmbătă, că procurorii DIICOT Suceava au reţinut un bărbat pentru trafic de droguri de risc. 
Anchetatorii au precizat că în perioada martie – iunie 2024, bărbatul a deţinut şi vândut diferite cantităţi de droguri (canabis) către consumatori, inclusiv minori, din judeţul Suceava. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În urma percheziţiei efectuate în locuinţa acestuia au fost identificate şi ridicate peste 4 kilograme canabis, mai multe pungi, saci şi recipiente conţinând peste 10 kilograme de fragmente vegetale, mai multe punguţe conţinând seminţe, precum şi alte mijloace de probă. De asemenea, de pe terenul agricol situat în spatele locuinţei au fost ridicate peste 1.000 plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare (cu dimensiuni între 20 şi 150 centimetri)”, au precizat procurorii DIICOT.
Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Suceava care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.