Bărbatul care a ucis o femeie în luna februarie şi i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon din Petroşani a fost trimis în judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat, luni, că au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. 
”Inculpatul C.C. (persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor calificat), în data de 19.02.2024, în intervalul orar 21.53 – 23.12, în timp ce se afla pe raza municipiului Petroşani, pe fondul unei stări de nervozitate exacerbate, a ucis-o prin sugrumare pe victima S.M., după care a ascuns cadavrul victimei pe un teren viran din apropierea fostului poligon de tragere din municipiul Petroşani”, au transmis procurorii.  
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Dosarul a fost trimis Tribunalului Hunedoara pentru soluţionare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.