Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) afirmă, în mesajul transmis luni, de Ziua Avocatului Român, că avocaţii reprezintă parteneri indispensabili actului de justiţie, ca profesie liberală necesară apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, contribuind la realizarea unei justiţii echitabile şi juste într-o societate democratică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În fiecare an, la 24 iunie, celebrăm Ziua Avocatului Român, instituită de Congresul Avocaţilor din 1998, ce reprezintă o oportunitate pentru promovarea valorilor profesiei de avocat şi a rolului avocatului în statul de drept. Avocaţii reprezintă parteneri indispensabili actului de justiţie, ca profesie liberală necesară apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, contribuind la realizarea unei justiţii echitabile şi juste într-o societate democratică”, transmite CSM.
Instituţia adresează avocaţilor felicitări pentru întreaga activitate şi contribuţie la realizarea actului de justiţie.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Le urăm putere de muncă şi adaptare, precum şi rezilienţă în continuare în îndeplinirea misiunii pe care o au în societate!”, este mesajul CSM pentru avocaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.