Tot traficul aerian a fost oprit miercuri pe aeroportul Eindhoven din Olanda după o „perturbare semnificativă” nespecificată, au anunţat miercuri Forţele Aeriene Regale Olandeze, citate de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Forţele aeriene nu au oferit detalii suplimentare cu privire la natura incidentului care a provocat întreruperea traficului la aeroport, al doilea ca mărime din ţară.

Separat, Ministerul olandez al Apărării a anunţat miercuri această perturbare, citând probleme de IT. „Angajaţii se confruntă cu probleme de conectare şi, în unele cazuri, există un impact asupra furnizării serviciilor, deoarece numerele de telefon nu sunt accesibile”, a declarat ministerul într-un comunicat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Serviciile de urgenţă olandeze au raportat, de asemenea, o întrerupere naţională care a perturbat sistemul lor obişnuit de alarmă şi comunicare, deşi au declarat că numerele naţionale de urgenţă erau încă funcţionale.

A rămas neclar dacă aceste întreruperi au legătură între ele, dar surse de la Centrul Naţional de Securitate Cibernetică au declarat pentru postul local AD că nu există încă indicii privind un atac cibernetic, dar au admis că o pană ar putea contribui la cealaltă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.