Statele Unite au avertizat luni Israelul să nu atace aeroportul din Beirut sau drumurile care duc la acesta, în timp ce armata israeliană lansa lovituri intensive împotriva Hezbollah în suburbiile de sud ale capitalei libaneze, transmite AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Credem că este foarte important nu numai ca aeroportul să fie deschis, ci şi ca drumurile care duc la aeroport să fie deschise, astfel încât cetăţenii americani care doresc să plece să poată ieşi, dar şi cetăţenii altor ţări”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.

Aviaţia israeliană a efectuat luni atacuri în suburbiile sudice ale Beirutului, în apropiere de aeroportul internaţional, a declarat pentru AFP o sursă de securitate.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În ultima săptămână, Statele Unite au închiriat zboruri aproape zilnice pentru a-şi scoate cetăţenii şi familiile din ţară, în contextul escaladării conflictului dintre Israel şi gruparea libaneză Hezbollah, susţinută de Iran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.