O interpretare a melodiei "My Heart Will Go On" cu Céline Dion - de pe coloana sonoră a fimului "Titanic" - a fost difuzată vineri pe un ecran gigantic în timpul unui miting de campanie din Montana al candidatului republican Donald Trump şi al coechipierului său JD Vance, ceea ce a stârnit indignarea echipei artistei canadiene, întrucât nu i s-a cerut acordul, relatează BFMTV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Alegerea acestei melodii a provocat reacţii batjocoritoare sau amuzante din partea susţinătorilor democratei Kamala Harris, unii dintre aceştia făcând o legătură între soarta tragică a personajului şi campania candidatului republican.

Într-o declaraţie postată pe conturile de social media ale artistei se arată că "echipa de management a lui Céline Dion şi casa ei de discuri, Sony Music Entertainment Canada Inc, au luat cunoştinţă de utilizarea neautorizată a videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi imaginii lui Céline Dion cântând "My Heart Will Go On" la un miting de campanie Donald Trump / JD Vance în Montana. Această utilizare nu este autorizată în niciun caz, iar Céline Dion nu aprobă această utilizare sau orice altă utilizare similară...Şi serios, chiar acest cântec?" - a reacţionat cu indignare echipa artistei. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Cu câteva zile înainte, muzicianul francez Woodkid ceruse Universal să intervină pentru a împiedica utilizarea piesei Run Boy Run, "imnul său LGBT+", de către candidatul republican la preşedinţia americană.

CITEȘTE ȘI Donald Trump foloseşte un ”imn LGBT+”, ”Run Boy Run”, într-un clip de campanie, fără aprobarea autorului Woodkid

Pe de altă parte, cântăreaţa americană Beyonce a autorizat-o pe candidata democrată Kamala Harris să utilizeze piesa sa "Freedom", lansată în 2016 împreună cu Kendrick Lamar, pe parcursul campaniei sale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.