Corpurile neînsufleţite ale unui număr de şase turişti străini au fost descoperite într-o cameră de hotel în centrul turistic al Bangkokului, declară marţi un reprezentant al poliţiei thailandeze AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza decesului ar avea o legătură cu ”o substanţă toxică” şi nu cu un atac armat, aşa cum a evocat presa iniţial, subliniază această sursă din cadrul poliţiei care a cerut protecţia anonimatului.

Victimele - trei bărbaţi şi trei femei - sunt vietnamezi, iar două dintre ele deţineau şi cetăţenia americană.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Unele dintre ele au venit în Thailanda pentru prima oară, potrivit acestui ofiţer.

Premierul Srettha Thavisin s-a dus la faţa locului către ora locală 21.00 (17.00, ora României).

Personalul care face curăţenie a descoperit marţi seara corpurile lipsite de viaţă ale clienţilor, care urmau să plece în timpul zilei, a declarat presei Thiti Sangsawang de la poliţia metropolitană.

”Examenul preliminar nu a relevat nicio rană legată de lovituri sau un furt. Trebuie să descoprim motivele”, a declarat el.

”Ceea ce ştim acum este că victimele nu au murit în urma unei sinucideri, ci în urma faptei cuiva”, a dat el asigurări.

Faptele au avut loc la Grand Hyatt Erawan Bangkok, un hotel de lux situat în cartierul central Ratchaprasong, frecventat de vizitatori atraşi de templul Erawan şi centre comerciale.

Un centru comercial din acest district a fost scena unui atac armat în octombrie, când un adolescent în vârstă de 14 ani a ucis trei persoane.

Turismul reprezintă un sector-cheie al economiei thailandeze, iar Guvernul îşi multiplică iniţiativele în vederea atragerii vizitatorilor, într-un context al unei creşteri economice slabe după pandemia covid-19.

Autorităţile încearcă să îmbunătăţească imaginea regatului, asociat uneori unor înşelătorii şi insecurităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.