Cel puţin şase persoane au fost ucise şi 13 rănite vineri, în regiunea Doneţk din estul Ucrainei, de pe linia frontului, în urma unor atacuri ruseşti, au declarat oficialii regionali, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O rachetă rusească a aterizat lângă o clădire administrativă şi o staţie de autobuz în oraşul Mîrnohrad, la nord-vest de oraşul Doneţk, controlat de ruşi, omorând patru persoane şi rănind 10.

Guvernatorul regiunii Doneţk, Vadim Filaşkin, a postat imagini de la locul impactului, care arată faţadele clădirilor grav avariate şi un autobuz cu geamurile sparte. De asemenea, se vede o maşină arsă care pare să fi fost aruncată într-o parte de explozie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un atac separat asupra unei companii al cărei nume nu este precizat din Kostiantinivka, la nord-vest de Bahmut, oraş cucerit de forţele ruse anul trecut după luni de lupte, a ucis doi civili şi a rănit trei.

Un alt atac, asupra oraşului Lîman, mai la nord, a rănit şapte persoane.

Reuters nu a putut confirma în mod independent aceste relatări.

Regiunea Doneţk, pe care trupele ruse o ocupă parţial, este supusă în mod regulat bombardamentelor şi atacurilor aeriene ruseşti.

Moscova neagă că vizează civili sau infrastructură civilă în invazia sa din Ucraina, deşi mii de oameni au fost ucişi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.