Rusia şi Ucraina urmează să facă miercuri schimb de 90 de prizonieri de război, în cadrul unui acord facilitat de Emiratele Arabe Unite, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reuters, care citează Bloomberg, nu a putut verifica în mod independent informaţia. Oficialii ruşi şi ucraineni care au condus schimburile anterioare de prizonieri nu au răspuns imediat la solicitările de a comenta.

Săptămâna trecută, presa ucraineană a raportat că oficialul pentru Drepturile Omului al Parlamentului, Dmytro Lubinets, a declarat că guvernul, cu ajutorul Emiratelor Arabe Unite, plănuia ”un mare” schimb de prizonieri cu Rusia în curând.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Rusia şi Ucraina au efectuat câteva schimburi de prizonieri în războiul care durează deja de 27 de luni şi care a început după ce Rusia şi-a invadat vecinul mai mic.

În cel mai recent schimb, care a avut loc în iunie şi a fost, de asemenea, facilitat de EAU, Rusia şi Ucraina au returnat fiecare 90 de prizonieri.

  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.