Peste 300 de foşti colaboratori ai Kamalei Harris din întreaga sa carieră au sprijinit-o într-o scrisoare pentru funcţia de preşedinte, anunţă CNN. Kamala Harris are sprijinul unui număr suficient de delegaţi democraţi pentru a câştiga nominalizarea partidului pentru preşedinţie, conform estimării delegaţilor CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rachel Palermo, care a fost consilier asociat şi director adjunct de comunicare al vicepreşedintelui, a început să organizeze foşti angajaţi ai lui Harris pentru a-şi arăta sprijinul într-o scrisoare de susţinere duminică seara, după ce preşedintele Joe Biden şi-a susţinut contracandidata.

Luni seara, peste 300 de foşti angajaţi ai lui Harris de la Casa Albă, din campania sa, din funcţia de procuror general al Californiei şi din cea de procuror districtual din San Francisco semnaseră, potrivit lui Palermo.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Oamenii au fost încântaţi să semneze şi au răspuns întrebând cum pot ajuta campania”, a declarat Palermo pentru CNN, adăugând că a existat «mult entuziasm».

Kamala Harris are sprijinul unui număr suficient de delegaţi democraţi pentru a câştiga nominalizarea partidului pentru preşedinţie, conform estimării delegaţilor CNN.

În timp ce delegaţii continuă să ofere sprijin, Harris a fost susţinută de mult mai mulţi decât cei 1 976 de delegaţi de care va avea nevoie pentru a câştiga nominalizarea în primul tur de scrutin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.